sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Joko seuraat koulutustarjontaa reaaliajassa?Syyssateet ja pimenevät illat saavat monet käynnistämään erilaisia kehitysprosesseja ja kouluttautumisprojekteja.  Nyt onkin sopiva ajankohta palauttaa mieleen, että voit seurata lääketieteellisen täydennyskoulutuksen tarjontaa reaaliajassa.  Enää ei tarvitse nuohota lehtien koulutusilmoituksia (jotka usein huomaa liian myöhään) tai surfata hartiat hapoilla erikoislääkäriyhdistysten nettisivuja.

Promedicon koulutuskalenteriin kertyvät tiedot kattavasti ja saat ne käyttöösi reaaliajassa käyttämällä RSS-syötteitä apuna.   
Etkö osaa hyödyntää syötteitä? Tässä linkki Suomen lääkärilehden artikkeliin, joka kertoo yleisperiaatteet syötteistä. Syötteiden käytön voi opiskella juurta jaksean havainnevideoiden avulla Lääkäriseura Duodecimin verkkokurssilla Lääkäri ja tietokantojen osaava käyttö. Kyseinen kurssi valmentaa monipuolisesti käyttämään uutuusvalvonnan (ja syötteiden) tekniikoita.  Tässä myös linkki kurssitietoihin: Lääkäri ja tietokantojen osaava käyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Site Meter