sunnuntai 2. elokuuta 2015

McMaster uudistui – nyt PubMed integraatio mukana
Tuoreimman tutkimustiedon seurannassa Terveysportissa Lääkärin käsikirjan artikkeleissa on tarjolla McMaster –tietokannan laatututkimuksia. Sieltä voi hyvin päivittää omaa tietämystään uusimpien tutkimusten tuloksista.


Kaksoishaku tarjolla

Lienetkö huomannut, että McMaster avautuu Terveysportista myös omana tietokantanaan ja voit tehdä siellä haku oman alasi tuoreista laatututkimuksista.
Uusin piirre on se, että tietokanta tekee määrittämästäsi tietohausta myös PubMed haun jonka tulos tarjotaan McMaster osumalistan ohessa. Kätevää kun ei tarvitse itse viritellä hakuehtoja Pubmediin, vai mitä?Oppia vauhdikkaasti, Pave Maijasen viitoittamalla tiellä

Harva näitä tiedonhallinnan työvälineitä ehtii huomata – ja vielä harvempi ehtii tutustua niiden ominaisuuksiin. Niinpä Duodecimin verkkokurssilla ’Lääkäri ja tietokantojen osaava käyttö’ tämänkin käyttötaidon voi ottaa haltuun ripeästi multimediavideon muodossa, eikä siihen mene aikaa kuin 3 min ja 52 sekuntia.  Vauhtia sitä olla pitää, mutta ei vaaran tuntua.
Vastaavaa tehokkuutta edusti kuulemma aikanaan Pave Maijasen hittibiisi ’Pidä huolta’ jossa koko maailma ehdittiin parantaa alle kolmessa minuutissa -  ja urkusoolokin mahtui vielä mukaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Site Meter