torstai 16. maaliskuuta 2017

Pikatestillä koulutushyöty tiedoksi etukäteenLaaja Lääkäri 2017 –tapahtuma oli tammikuussa Helsingin messukeskuksessa. Maaliskuun puolivälissä päättyi sen monimuotokurssin ’Taitoa tiedonhakuun – tietoa taidonhakuun’ verkko-osuuskin. Peräti 87% kurssilaisista (40/46) suoritti valmiiksi tämän sangen pitkäkestoisen koulutuksen  
Kurssilaisilta kerätty palaute oli myönteistä ja kurssin suorittaneista 88% oli valmis myös suosittelemaan kurssia kollegoilleen. 


Koulutusta harkitsevalle näkemystä omasta koulutustarpeesta

Kurssin markkinoinnissa loppusyksystä alkaen oli tarjolla netissä taitoja mittaava pikatesti. Sen idea oli tarjota kiinnostuneelle tilaisuus selvittää oma taitotaso ja vastaus kysymykseen ”Olisiko tästä minulle hyötyä?”Taitotestiä käytettiin lähes 150 kertaa.  Ehkäpä onnistuneen kurssimme yksi menestystekijä oli pikatestin mahdollistama valikoituminen – eli mukaan tuli juuri oikea porukka?  Sen valossa voisi osin selittyä todettu tyytyväisyys koulutuskokemukseen  -  kurssin  hyödylliseksi koetun sisällön ohella. 
 


Tärkeä palautekysymys: onko kurssilla ollut vaikutusta lääkärin työhön? 

Erittäin tärkeää oli saada kurssilaisilta arvio miten koulutus on vaikuttanut   heidän omaan työhönsä.  Tuo arvio tapahtui  verkko-osuuden päätteeksi eli 4-5 viikkoa luentokurssin jälkeen. Kurssin suorittaneista 78% arvioi, että koulutus on vaikuttanut omiin toimintakäytäntöihin paljon/kohtalaisessa määrin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Site Meter