tiistai 14. helmikuuta 2017

Tiedetaitokurssi tutkijalääkärille; 95% suositteleeMuutama viikko sitten päättyi Duodecimin koulutus ’Tehokkaita tiedonhakutaitoja tutkijalääkärille’ (8h), joka on kaksi kuukautta kestävä multimediaan perustuva verkkokurssi. Kurssilla alun kolmattakymmentä osallistujaa oppi hyödyntämään mm. tietohakujen avulla tieteellisiä tietokantoja, tutkimusrekistereitä ja reaaliaikaista uutuusvalvontaa.  Allekirjoittanut toimii kurssin vastuuopettajana ja tuottajana. Kurssin sisältö rakentuu multimedialla rikastettuihin luentovideoihin, joiden toteuttamistekniikka on saanut suotuisan vastaanoton jo lukuisissa koulutuksissa. 
Saatu palaute oli rohkaisevaa, suorittaneista 95% on valmis suosittelemaan sitä kollegoilleen. Kurssille antoi yleisarvosanan hyvä/erinomainen 100% kurssilaisista.  

Kurssille osallistumista harkitsevalle on tarjolla omien taitojen selvittämiseen pikatestiKurssilaisilla on käytössään kurssin opasvideokokoelma ’käsikirjastona’ vuoden ajan. Aineiston avulla voi myöhemminkin palauttaa mieleensä jonkin tietyn käyttötekniikan  askelmerkit.

Seuraava kurssi pidetään 1.5.2017-30.6.2017

Tehokkaita tiedonhakutaitoja tutkijalääkärille -kurssin  infosivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Site Meter