keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Nyt multimediakirjasto tiedonhakijan avuksi

Osa koulutuksessa  opitusta  unohtuu jos sitä ei toistuvasti sovella työssään.  Sama pulma on koulutettavalla niin luentokurssilla kuin verkkokurssillakin.  Totta kai omat muistiinpanot ovat avuksi. Mutta entäs jos ne joutuvat kateisiin?  Ja et muista miten kurssilla opittu suoritetaan käytännössä?


Opitun taidon tueksi: videokäsikirjasto netissä

Saadun kurssipalautteen toiveiden perusteella multimediaan ja videoihin perustuva  Duodecimin verkkokurssi Lääkäri ja tietokantojen osaava käyttö on uudistettu. Nyt  kurssilainen voi  työssään aktiivisesti hyödyntää kurssin antia ja palata siihen tarvittaessa uudelleen. Tämä on järjestetty siten että hänellä on pääsy verkkokurssin  multimediakirjastoon  vuoden ajan.
”Kurssin multimedia/videoluennot voit hyödyntää  käsikirjastona: kurssin suoritusajan (2 kk) jälkeen kurssin kaikki videoluennot ovat käytössäsi verkkokurssin alusta lukien vuoden ajan.  Kokoelma on ajan tasalla jatkuvan päivityksen ansiosta.  Sinun on siten tarvittaessa helppo tarkistaa  miten tietty toiminto tai haku toteutetaan tietokannoissa. Kurssin suorittamisesta saa  erikoistumispisteitä 14 tuntia hallinnolliseen koulutukseen kaikille aloille.”

Kurssi toteutetaan Lääkäriseura Duodecimin ja Medupro Oy:n yhteistyönä.

Lisätietoa http://www.duodecim.fi/ltok

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Site Meter